Repeaters

Am urmarit de curand un film cu un substrat psihologic deosebit de profund.

Ce-ar fi daca o zi din viata ta, doar o zi, s-ar repeta la nesfarsit?

Trei tineri aflati intr-un centru de reabilitare, se afla in prima lor zi „libera”. Povestea devine foarte interesanta cand pe timp de furtuna in acea seara se intampla un fenomen ce va duce la repetarea urmatoarei zile la nesfarsit. Cei trei tineri sunt pusi sa treaca prin diverse experiente, cand in sfarsit doi dintre ei..fac pace cu persoanele dragi din viata lor. Atunci si doar atunci, acea zi, i-a sfarsit si totul intra pe fagas normal. Povestea are o intriga si un punct culminat deosebite. Trairile celor trei personaje sunt atat de  intense, iar personalitatile diferite vor face diferenta. Cel de-al treilea personaj nu reuseste sa faca pace cu tatal lui si este condamnat in felul acesta sa retraiasca o alta zi (cumplita pentru el) la nesfarsit.

Filmul  mi-a placut foarte mult pentru idee si spune multe despre psihicul uman, despre trairile noastre interioare, despre realitatile noastre!

Il recomand cu placere. Si va invit sa reveniti cu comentarii. Ceea ce am scris mai sus, poate e doar o interpretare proprie. Cu siguranta mai exista si altele!

Astept cu interes!

8 gânduri despre „Repeaters

  1. Mi-a plăcut mai mult Ziua Cârtiţei 🙂 Aceiaşi problemă, retrăirea zilei, până când toată lumea este perfect fericită. O comedie bună, un film romantic care prezintă, într-un fel drumul iniţiatic pe care il străbate personajul principal, pentru a merita să treacă în următoarea zi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s