Draga Dumnezeule,tu ce-ți dorești pentru ființele de pe Pământ?

 Inca odata ni se dovedeste  caci devenind adulti ni se rapeste raiul despre care se spune ca ar ..exista…iar dupa parerea mea personala, as spune ca el chiar exista. In copii, in spiritul lor inca..neinfrant de rude, prieteni, societate, masti..si alte..”capuse”..ca tot vorbim zilele astea de capuse..:)

1) Dragă Dumnezeule,Te rog să mai pui o vacantă între Crăciun si Pasti pentru că acum nu este nimic bun între ele. (Ginny – 7 ani)

2) Dragă Dumnezeule, Te rog să nu-ti faci griji pentru mine pentru că mă uit în ambele părti înainte de a trece strada. (Dany – 6 ani)

3 ) Dragă Dumnezeule, in loc să lasi oamenii să moară trebuind să faci altii în locul lor, n-ar fi mai bine să-i păstrezi pe cei pe care îi ai acum? (Jane – 8 ani)

5) Dragă Dumnezeule, dacă vei veni duminică la biserică, o să-ti arăt pantofii mei cei noi. (Elisa – 7 ani)

6) Dragă Dumnezeule, dacă îmi dai o lampă fermecată ca lampa lui Aladin, o să-ti dau tot ce vrei …mm…cu exceptia economiilor mele si a jocului de sah. (John – 7 ani)

7) Dragă Dumnezeule, Tu ai vrut ca girafa să arate chiar asa sau a fost un accident ? (Norma – 6 ani)

8) Dragă Dumnezeule, dacă lăsai dinozaurii mai mult timp pe pământ, noi n-am mai fi avut o tară . Ai facut exact ce trebuia (Jonathan – 5 ani)

9) Dragă Dumnezeule, pariez că îti este foarte greu să iubesti toată omenirea. La mine în familie sunt numai patru persoane si nu reusesc niciodată să-i iubesc pe toti. (Stevie – 7 ani).

10) Dragă Dumnezeule, am fost duminică la o nuntă si ei s-au sărutat în biserică. Esti sigur că a fost corect ? (Amanda – 8 ani)

11) Dragă Dumnezeule, noi am învătat la scoală că Thomas Edison a făcut lumina, dar la scoala duminicală de la biserică, părintele ne-a spus că tu ai făcut-o. Pariez că Edison ti-a furat ideea. Cu sinceritate….a ta Donna (vârsta -8 ani).

12) Dragă Dumnezeule, poate Cain si Abel nu s-ar fi omorât unul pe altul dacă ar fi avut fiecare camera lui. La mine si la fratele meu asta a ajutat. (Larry – 7 ani)

13) Dragă Dumnezeule, Te rog mult ca să-l trimiti pe Dennis Clark în altă tabără anul acesta. (Peter – 8 ani)

14) Dragă Dumnezeule, să stii că mă gândesc uneori la Tine chiar dacă nu mă rog. (Diana- 7 ani)

15) Dragă Dumnezeule, incă astept să vină primăvara. Te rog să nu uiti. (Mark – 7 ani)

16) Dragă Dumnezeule, dacă ne întoarcem în altă viată preschimbati în altceva, te rog mult să nu mă faci Jennifer Horton pentru că nu pot s-o sufăr. (Denise – 8 ani)

17) Dragă Dumnezeule, Îti multumesc pentru frătiorul pe care mi l-ai trimis, dar eu mă rugasem pentru un cătelus. (Joyce – 6 ani)

18) Dragă Dumnezeule, de ce noi vorbim cu tine dacă Tu nu vorbesti cu noi ? (Andrew – 8 ani)

19) Dragă Dumnezeule, ce ai vrut să spui atunci când ai scris în Biblie că esti un Dumnezeu gelos ? Am crezut că Tu ai tot ce vrei. (Jane – 7 ani)

20) Dragă Dumnezeule, cine a desenat hotarele tărilor că mie nu-mi ies niciodată bine ?! (David – 7 ani).

21) Dragă Dumnezeule, chiar esti invizibil sau este doar o scamatorie ? (Lucy – 6 ani).

22) Dragă Dumnezeule, Te rog să-mi trimiti si mie un ponei. Nu ti-am cerut niciodată nimic, pe cuvânt, poti să verifici în lista ta. (Louise – 6 ani).

23) Dragă Dumnezeule, Tu chiar ai vorbit serios când ai spus “să te porti cu ceilalti tot asa cum se poartă si ei cu tine”? Pentru că dacă este asa, ….am să-l aranjez eu pe fratele meu ! (Darla – 7 ani).

24) Dragă Dumnezeule, la scoală ne-au explicat tot ce faci Tu, dar când pleci în vacantă cine face toate astea în locul Tău ? (Charles – 6 ani).

25) Dragă Dumnezeule, Când am fost în vacantă cu părintii, a plouat tot timpul si tata a fost foarte nervos din cauza asta. El a zis niste lucruri urâte despre Tine, niste lucruri pe care oamenii nu ar trebui să le spună, dar sper că n-o să-i faci nimic rău. Prietenul tău…(dar nu-ti spun cum mă cheamă sa nu cumva sa-l gasesti pe tata !)

SURSA:  despresufletulmeu.wordpress.com

Reclame

11 comentarii

 1. Îţi dai seama ce preocupaţi au fost 🙂 Super. Cât despre problema existenţei Raiului şi Iadului pe Pământ, eu sunt convinsă de mult timp de asta. Trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă frumoasă şi să ne creăm Raiul pe pământ, nu să aşteptăm un Rai utopic. S-ar putea ca cei cel aşteaptă, şi nu apreciază ceea ce au, să nu-l vadă niciodată. Am avut partea mea de Iad şi cred că am şi Raiul. Cel puţin eu voi muri împăcată 🙂 Deşi nu mă grăbesc nicăieri 🙂

 2. ideea asta a ta care zice ca raiul exista in copii si in tot ce-i frumos o am si eu insa nu am zis-o nimanui.nu sunt foarte sigur de treaba asta…insa am o frica in mine 😦 .mi-e tare frica ca atunci cand vom merge la ceruri El sa ne zica ati avut raiul langa voi si nu v-ati bucurat de el si acum incolteste in mintea voastra gandul ca vreti sa mergeti in rai.asta-i varianta mea 🙂 e posibil ca raiul sa fie pe pamant.cat despre cei mici de sus…:) cred ca si Dumnezeu se amuza de cele ce zic ei 🙂 .

  • ..personal, chiar cred ca raiul si iadul sunt aici pe pamani, si nu in „ceruri”(dar e doar parerea mea)..iar metaforic se afla in copii, caci la vremea lor sunt atat de inocenti si lipsiti de orice interese..tot ce -si doresc e sa ofere iubire si sa primeasca iubire. acesta e raiul pt mine. :)..

   • cu raiul sunt de acord ca se poate afla aici insa despre iad…bogatii.au bani si tot ce vor ei,sunt unii pe care banii ii fac fericiti cu adevarat si nu ajuta nici un sarman, iadul lor unde este?nu mor mai devreme,nu sufera de vreo boala pentru ca isi cumpara sanatatea au tot ce vor.dar…pentru ca exista si un DAR,sunt unii bogati care dupa o anumita varsta isi dau seama ca banii le-au bucurat doar corpurile mizerabile si sufletul l-au neglijat si sunt foarte amagiti si suparati pentru asta…aici da!poate fi vorba de un mic iad pentru ei.

    • Vali..eu nu sunt in masura sa raspund la asta..nici nu deitn vreun adevar absolut…dar cred ca si iadul exista aici pe pamant…depinde ce forma ia. tu crezi ca cei bogati au totul si nu le lipseste nimic? sunt multi acei ce au nev de ajutorul nostru al tuturor, nu numai de la cei bogati. cred ca fiecare putem face cate putin pt un sarman din jurul nostru..dar e un subiect vast si ar putea fi spuse multe tare..uite fa tu n post ..sa observam comentariile! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s