Ce fereastra frumoasa am descoperit!

Vreau sa vă vorbesc astazi despre experiențe, oameni și interpretări.

Timpul și trecerea noastră prin el, ne ajută și ne stimulează de la moment la moment să dăm conotații și conotații experiențelor și oamenilor ce îi întâlnim pe parcursul vieții. Este mai mult decât minunat când înțelegi acest proces. 

Pe plan personal, scurta mea experiență de viața m-a pus în fața unor oameni și experiente de la cele mai firești până la cele mai ciudate. Ups! Am zis firești? Am zis ciudate? Dar cine dă totuși interpretarea asupra acelor experiențe? Sau asupra acelor oameni?! Au fost perioade când viața mi se parea deosebit de complicată sau că nu merită trăită. Că oamenii sunt egoiști, nepăsători sau neiubitori.

Dar timpul mi-a oferit acești oameni și aceste experiențe pentru a intelege ceva. Probabil că mi le-ar fi dat la nesfârșit până aș fi fost pregătită să ințeleg șă să privesc lucrurile într-un mod matur din punct de vedere emoțional. Căci DA, cei mai mulți dintre noi trăim cu un ….handicap emotional, toată viața. E trist când se intamplă așa, dar în final fiecare suntem responsabili pentru ceea ce trăim, credem, simțim.

Se spune despre oamenii bogați ca de fapt nu iubesc banii ce-i câștiga, ci iubesc multitudinea de opțiuni ce este oferită de deținerea acestora.

Dacă extind această afirmație și în ceea ce privește structura noastră emotională, atunci eu, azi mă simt așa bogată emoțional !!!!!!!! Și vreau să impărtășesc și cumva să vă ofer și vouă ( în cazul în care aveți nevoie) informația conform căreia ca până la urma interpretarea experiențelor și etichetarea oamenilor din jurul nostru este totuși o chestiune de alegere.

Ce vezi in omul din fața ta, există de fapt in tine! Vezi rautate, oamenii te dezamagesc mai mereu? Intâlnești oameni de o calitate indoielnica? Privește în interiorul tău și vezi ce este acel ceva ce îi atrage, mereu spre tine??! Ce trebuie să schimbi ca viața ta să se schimbe? Mergi la biserică și te rogi ca Cel de Sus să-și facă datoria? Ar fi bine să ți-o faci și tu pe a ta!

Este dură exprimarea mea? Și viata e la fel, și experiențele de care te vei lovi sunt la fel, dacă nu încetezi să te identifici cu rolul de victimă fără a-ți lua destinul  in propriile mâini!

Nu ti-am spus lucruri noi. Sunt mai mult decât convinsă că ai citit, auzit, văzut atâtea materiale despre faptul că interpretarea omului asupra evenimentelor este de fapt the secret!

Dar ce ramane la latitudinea ta este dacă îți dorești suficient de mult să înțelegi cu adevărat ce vrea să insemne fraza asta. Și dacă vrei să o constientizezi, sa ți-o integrezi.

Chiar așa…..tu prin ce fereastră privești lumea?

Autor: PersonalitateAutentica

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am realizat că neliniştea şi suferinţa mea emoţională, nu erau nimic altceva decât semnalul că merg împotriva convingerilor mele. Astăzi, ştiu că aceasta se numeşte … Autenticitate

6 gânduri despre „Ce fereastra frumoasa am descoperit!”

  1. Lumea o vad, ca fiecare, prin fereastra propriului suflet. Incerc sa nu mai judec ceea ce vad, ci sa observ. Si ce vad? Vad o lume plina de oameni care nu observa cat de minunati sunt si care impovarati de griji si probleme uita sa isi stearga fereastra si sa vada ca afara nu e gri si usor prafuit,ci e plin de culoare, parfum si oameni frumosi

    1. ai dreptate…
      tot ce poti face e sa ai mereu fereastra ta curata si daca poti sa i ajuti si pe ceilalti sa inteleaga ca trb sa o stearga din cand in cand de praf pe a lor..e bine,…daca nu..iti vezi de fereastra ta….macar ai incercat!

  2. hm….vad lumea printr-o fereastra foarte curata si asa pot sa observ toate frumusetile pe care le-am omis din cauza „petelor” 🙂
    te pup blondi :*:*:*

  3. „Life will give you whatever experience is most helpful for the evolution of your consciousness. How do you know this is the experience you need? Because this is the experience you are having at the moment.” E. Tolle

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: