Propunere pentru voi

Pentru a diversifica discutiile de pe blog, și pentru că sunt convinsă că fiecare dintre noi ne ”lovim” in fiecare zi de cuvinte ce ne dor, ne fac fericiți sau ne  stârnesc pur si simplu curiozitatea,m-am gandit să vă propun următoarea activitate:  sugerați-mi la adresa de mail ionelaapopescu@gmail.com un cuvânt despre care să vorbesc. Eu voi povesti pe blog, iar voi veti veni cu completări, critici, argumente sau aprecieri.

Nu trebui să explicați de ce mi-ați sugerat un anumit cuvânt, pur si simplu mi-l propuneți. 

Reclame

9 gânduri despre „Propunere pentru voi

    1. initial nu reuseam sa inteleg la ce te-ai referit..apoi..analizand am inteles..si oare pentru ca tie ti-a placut asa mult, oare nu cumva ai vazut in mine, ceea ce exista si in tine!? oamenii din jurul nostru sunt niste oglinzi cu suflet…priveste-i pe ei si te vei cunoaste pe tine. Cu tot ce admiri si tot ce negi la tine…:)

  1. Viaţa e grea şi trebuie să împarţi povara cu cineva, e pur şi simplu firesc, dar să nu uităm că oricare dintre noi „avem o cruce de dus” şi e personalizată pentru fiecare, nu o putem împărţi cu nimeni. Şi pe ea se tot adună şi se adună, iar sigurul lucru pe care îl poate face jumătatea noastră pentru a ne ajuta este să ne ridice când picăm, apăsaţi de greutatea „crucii”.”Trăim împreună dar murim singuri”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s