Despre obiective

La noi inceputuri se cuvine sa vorbim despre obiective, planuri, proiecte.

Candva ti-am vorbit despre caietul visurilor.  Este o idee adoptata si deosebit de practica spun eu.caietul visurilor

Personal, la fiecare sfarsit de an si inceput de an, fac o analiza a anilor trecuti si ma gandesc la noile proiecte din viitor. Traiesc prezentul, insa am nevoie si de trecut (experiente din care sa invat) si de  viitor (perspectiva unor sanse de a -mi atinge obiectivele).

Pe scurt, caietul visurilor poate parea o porcarie pentru unii. Dar pentru mine si pentru altii,  e comoara mea cea mai de pret. Caci prin prezenta lui ma sprijina sa nu uit de obiectivele mele, de nevoile sau dorintele mele. Nu ma lasa sa adorm si sa uit de mine. Ma tine prezenta. Ma ajuta sa privesc in trecut dar si in viitor.

Astfel ca imi iau caietul visurilor si incep sa bifez. Ce obiective am atins si ce obiective nu am atins. Cunosc cauzele pentru fiecare obiectiv in parte, atins sau neatins. Pentru cele neatinse stiu ca , cauza este lipsa mea de perseverenta. Pentru cele atinse stiu ca, „cauza”” este tocmai prezenta perseverentei.

In concluzie, te incurajez si-ti amintesc. Daca nu ai inca un caiet al visurilor  iti recomand cu drag sa-l faci. Diferentele se vor observa imediat ce vei da suficienta atentie dorintelor notate in el.

Asta e diferenta dintre succes si esec. Perseverenta. Nimic altceva.

P.S. : frazele nu sunt copiate din carti motivationale. Cuvintele sunt autentice si vin doar din experienta proprie. Pentru mine de aici a inceput totul. De la un vis. De la un vis urmarit cu ambitie. Un vis ce a avut atatea etape si atatea obstacole.Si inca va mai avea. … 🙂

Astept sa revii si sa -mi povestesti despre caietul visurilor tale!

Mai multe informatii despre acest caiet aveti mai jos:

Esti capabil sa fii fericit? sau

www.personalitatealfa.com

final

Reclame

2 comentarii

  1. Dintotdeauna am admirat perseverenta ta si cred in continuare ca esti un om mic cu o inima mare. Inima depaseste conturul corpului si desi nu se vede se simte in aer atunci cand ma aflu in prezenta ta. Iti multumesc pentru ca adesea m-ai inspirat si cu atat mai mult cred ca prieteniile valoroase ne inspira (get inspired). Iti doresc din tot sufletul sa atingi culmile la care privesti si sa cuceresti noi si noi „everesturi” si sunt absolut sigura ca vei reusi pentru ca ai tot ce iti trebuie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s