Castiga o carte de referinta

In data de 4 februarie 2013 am organizat un CONCURS in urma caruia se poate castiga o carte de referinta, ce ar trebui sa se regaseasca in biblioteca oricarui pasionat de dezvoltarea sa spirituala. Este vorba despre cartea Diavolul pacalit. Secretul Libertatii scrisa de Napoleon Hill.

Dupa cum ai citit si in titlu se vorbeste despre un diavol. Si nu oricum. Ci pacalit.  In 1938, imediat după publicarea bestsellerului De la idee la baniNapoleon Hill face o mare destăinuire, spunând că a reuşit să-l convingă pe Diavol să-şi dezvăluie lucrarea. Ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi, daca sa credem ca Napoleon a “smuls”(si o sa intelegeti citind cartea de ce folosesc verbul a smulge) acest magnific interviu insusi Diavolului, sau este o plasmuire a imaginatiei sale, sau de ce nu ..o combinatie a celor doua ?! Aceasta minunata marturisire a Diavolului, te va forta sa-ti dai niste raspunsuri la cateva intrebari de referinta pentru viata ta  fizica dar si spirituala!

Pentru ca una din regulile concursului, pentru a fi validat, a fost sa fie inscrise minim 10 articole participante, azi am mai prelungit (inca odata) perioada de desfasurare a concursului.

Imi doresc sa ofer aceasta carte, dar consider ca trebuie sa respect fiecare argument prezentat initial.

Astfel, celor inscrisi vreau sa le comunic ca pot fi votati pe pagina VOTURILOR – AICI–  si in acelasi timp sa faca cat mai public concursul, pentru a se aduna macar numarul minim de articole.

DETALII DESPRE CONCURS GASITI : AICI

PUTETI FI VOTATI : AICI

 

5 gânduri despre „Castiga o carte de referinta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s