Ai curaj sa fii tu insuti?

”Sa fii doar tu insuti intr-o lume care face tot ceea ce este posibil , zi si noapte, sa te faca oricine altcineva decat tu insuti, inseamna sa lupti cea mai grea batalie pe care o fiinta umana o poate lupta, si sa nu te opresti din lupta niciodata” E.E. Cummings

Sursa: http://www.personalitatealfa.com

Anunțuri

10 gânduri despre „Ai curaj sa fii tu insuti?

 1. De aceea consider ca parintii au un rol crucial de determinat viitorul copiilor lor. Daca ei au curajul sa-si infrunte propriile temeri si sa priveasca limpede si pe termen lung, atunci vor sti sa-si sustina copiii si sa-i sprijine in gasirea vocatiei in viata.

 2. Cand suntem noi insine ..Niciodata . O data suntem inteligentul , altadata suntem rautaciosul , apoi suntem generosul , dupa aceea suntem emancipatul ,omul bun , omul rau , omul cuminte , omul nazdravan , omul bolnav sau omul sanatos …

   1. Sunt chiar amuzata…Atunci cand ne comportam altfel decat simtim, ceea ce facem este efectul rationamentelor noastre aplicate situatei respective.Atunci cand nu fluieri in biserica,desi ai face-o, dovedesti curajul de a fi tu insuti, adica omul realist, obiectiv, civilizat.

     1. Pana la urma a te comporta dupa cum simti este doar curaj, sau este o chestiune de alegere?
      Subiectul acesta suporta multe opinii si fiecare dintre raspunsurile date este corect, pentru ca cei care le-au formulat s-au bazat pe experienta si afectele lor despre care noi,cei care le-am citit, nu stim nimic.

      1. pentru a face o alegere..cred ca ai nevoie de ..curaj.(chiar daca in intensitati diferite).fireste ca suporta multe opinii..:) asa e…experientele fiecaruia trateaza in mod diferit cuvintele de mai sus..in acelasi timp/..Eminescu avea o poezie..Glossa …si unul din versuri era urmatorul..”Toate-s vechi şi nouă toate;”..scena e aceeasi , doar actorii se schimba….daca ne comportam cum simtim? poate incercam….cat reusim..depinde de fiecare in parte.si da .ar fi minunat sa traim intr-o lume cu multi..din ce in ce mai multi curajosi…foarte curajosi..:) pana la urma e contagios..:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s