Ai curaj sa fii tu insuti?

”Sa fii doar tu insuti intr-o lume care face tot ceea ce este posibil , zi si noapte, sa te faca oricine altcineva decat tu insuti, inseamna sa lupti cea mai grea batalie pe care o fiinta umana o poate lupta, si sa nu te opresti din lupta niciodata” E.E. Cummings

Sursa: http://www.personalitatealfa.com

Reclame

10 comentarii

 1. De aceea consider ca parintii au un rol crucial de determinat viitorul copiilor lor. Daca ei au curajul sa-si infrunte propriile temeri si sa priveasca limpede si pe termen lung, atunci vor sti sa-si sustina copiii si sa-i sprijine in gasirea vocatiei in viata.

 2. Cand suntem noi insine ..Niciodata . O data suntem inteligentul , altadata suntem rautaciosul , apoi suntem generosul , dupa aceea suntem emancipatul ,omul bun , omul rau , omul cuminte , omul nazdravan , omul bolnav sau omul sanatos …

   • Sunt chiar amuzata…Atunci cand ne comportam altfel decat simtim, ceea ce facem este efectul rationamentelor noastre aplicate situatei respective.Atunci cand nu fluieri in biserica,desi ai face-o, dovedesti curajul de a fi tu insuti, adica omul realist, obiectiv, civilizat.

     • Pana la urma a te comporta dupa cum simti este doar curaj, sau este o chestiune de alegere?
      Subiectul acesta suporta multe opinii si fiecare dintre raspunsurile date este corect, pentru ca cei care le-au formulat s-au bazat pe experienta si afectele lor despre care noi,cei care le-am citit, nu stim nimic.

      • pentru a face o alegere..cred ca ai nevoie de ..curaj.(chiar daca in intensitati diferite).fireste ca suporta multe opinii..:) asa e…experientele fiecaruia trateaza in mod diferit cuvintele de mai sus..in acelasi timp/..Eminescu avea o poezie..Glossa …si unul din versuri era urmatorul..”Toate-s vechi şi nouă toate;”..scena e aceeasi , doar actorii se schimba….daca ne comportam cum simtim? poate incercam….cat reusim..depinde de fiecare in parte.si da .ar fi minunat sa traim intr-o lume cu multi..din ce in ce mai multi curajosi…foarte curajosi..:) pana la urma e contagios..:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s