Ofer sfaturi! Cine primeste?

Personalitate autentica

Ce la sfaturi am primit in scurta mea viata! Mai la naiba! Sunt asa multi specialisti..dar stii ceva? Propria lor viata e insasi diploma…si hai sa fim seriosi..sunt multe vieti reusite?nu?

Ne sunt oferite sfaturi  foarte des. Dar observati care este ironia sortii?! Tocmai acei care si-au rezolvat cel mai putin problemele, tocmai ei se pricep de minune sa ofere sfaturi. V-ati intrebat oare de ce ofera oamenii in mod gratuit sfaturi, fara sa li se ceara macar acest lucru? 

Imi place foarte mult acea parte a psihologiei, care vorbeste asa frumos despre oglindirea noastra in ceilalti. Confucius spunea „cand vezi un om bun, incearca sa-l depasesti. Cand vezi un om rau, analizeaza-te pe tine insuti”…asa si cu oferirea sfaturilor astea. Identificam foarte usor acest tip  uman. Vorbeste mult, el pare ca le stie pe toate…dar culmea. De fapt el nu e in stare sa faca toate lucrurile…

Vezi articol original 322 de cuvinte mai mult

Reclame

3 comentarii

  1. da Mihaela..incerc sa fac legaturi intre posturile mele..intre ceea ce comunic si ceea ce am de invatat..
    am o perioada ami incarcata acum si am mai putin timp pentru marea mea pasiune..omul si modul in care el gandeste..dar revin eu..:)

    • Dupa raspunsurile pe care le-ai postat la tema anterioara mi-am dat seama ca esti intr-o perioada incarcata si chiar am intentionat sa-ti scriu despre asta. Dar esti din ce in ce mai aproape de timpul si spatiul pentru marea ta pasiune…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s