Noutati

Dragilor, nu ne-am mai povestit de atata vreme….

Ce mai faceti?

Cu ce probleme va mai confruntati? Sau cu ce fericiri?

Povestiti-mi.

Personal, ma regasesc intr-o perioada mai ocupata, fizic vorbind, dar gandul mi-e deseori la voi, la blogul ce mi-a oferit sansa sa  „cunosc” atatia oameni frumosi!

Scrieti-mi. Despre ce ati vrea sa va mai vorbesc..sau sa ne vorbim.

Va astept..cu drag!

Anunțuri

4 gânduri despre „Noutati

  1. Seara bună! No, eu îmi fac reintrarea în blogosferă, încet, încet, ce atâta grabă, nu? 😀 Păi, încerc din răsputeri să nu mă las atras vara asta de tot felul de proiecte. Aş vrea să fie una fără stres, fără angajamente şi cu mult timp liber pentru lectură. Să vedem dacă reuşesc 🙂

  2. Si eu ma aflu intr-o perioada care ma solicita din toate punctele de vedere . Poate ar trebui sa vorbim [si nu numai vorbe ] despre constiinta de sine , de faptul ca atunci cand suntem ocupati cu diverse activitati muti dintre noi uitam sa traim constienti ca si entitate ,lasand munca sa ne acapareze . Si uite asa devenim „robotei ” .Spor in toate cele bune .

    1. ai dreptate. Constiinta de sine este un subiect minunat si despre care ar trebuie sa alocam zilnic macar cateva zeci de minute…Sau chiar si ocupati fiind cu „treaba” sa fim mai prezenti la momentul prezent. Sa ne aducem aminte ca existenta noastra este efemera si ca mai mult decat a munci pentru bani..sa muncim pentru armonia noastra interioara. Cuvantul asta „robotei” imi aduce aminte de scopul blogului meu..acela de a ne Trezi (cum bine ti ai intitulat blogul)..de a gandi mai mult..a iubi mai mult..si a vorbi mai putin..
      numai bine iti doresc si eu tie! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s