Tu, nu esti tu!

Se spune ca viata bate filmul.

Si sunt cum nu se poate mai de acord!you aren t you

Dar sunt si filme, printr-o idee..printr-o poveste iti ofera o experienta absolut minunata. O experienta din care poti invata ceva..sau nu. O experienta, prin care odata ce ai trecut..inu mai poti fi la cel de dinainte.

Nu sunt foarte multe filme care mi-au marcat personalitatea, insa You”re not You (2014)il pot trece in categoria filme de suflet. o actrita cu un urias talent actoricesc, Hilary Swank, alaturi de Emmy Rossum, iti ofera o poveste de viata, cu oameni. Ai putea spune ca mai toate filmele sunt cu oameni , despre oameni…Dar acesta are un anumit fior, are o emotie care parca se transfera si in fiinta ta si refuza sa mai plece, mult timp dupa aceea…

Iubesc filmul acesta din doua motive:

1. Datorita actritei principale, care fiind diagnosticata cu o boala necrutatoare, screloza in placi, alege sa moara demn, sa-si accepte boala si realitatea, sa traiasca atat cat poate asemeni unui om normal.

si

2. Datorita celui de-al doilea rol principal, interpretat de Beck, pentru determinarea cu care alege sa ramana alaturi de o straina, pana la capat. Iar cand zic capat, exact..pana la capat.

 

Filmul contine cu mult mai multe idei si invataminte, dar pentru asta , cred ca e nevoie sa-l urmaresti tu insuti. Revino si povesteste-mi. Ce s-a schimbat dupa ce l-ai urmarit?

Anunțuri

8 gânduri despre „Tu, nu esti tu!

    1. Ai dreptate! Asa e!
      Emotia a fost cea care mi a ramas in suflet si nu boala..! Si da . De multe ori, lucrurile par pur intamplatoare..insa ceva imi spune ca desi suntem asa mici in Universuri ..infinite..ceva cumva..nu e intamplator..:)!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s