CONCURS: castiga o carte fabuloasa ~Secretul libertatii. Diavolul pacalit~

Ai  sansa de a castiga o carte  deosebit de interesanta, doar scriind un articol!

Mai intai sa-ti povestesc, pe scurt, despre aceasta carte:
secretul-libertatii-diavolul-pacalit

Fascinanta, provocatoare si bogata in dezvaluiri, cartea Secretul libertatii iti arata cum sa -ti croiesti calea spre izbavire, spre o existenta armonioasa si implinita, intr-o lume in care teama si nesiguranta pandesc mintea omului la orice pas. Secretul libertatii, s-a dovedit atat de controversat, incat a fost tainuit mai bine de 70 de ani, la recomandarea sotiei lui Napoleon Hill. Sharon Lechter a reusit insa, cu putin timp in urma, sa aduca aceasta carte importanta in atentia noastra, a tuturor, adnotand-o pe intelesul cititorului contemporan.

Dupa cum ai citit si in titlu se vorbeste despre un diavol. Si nu oricum. Ci pacalit.  In 1938, imediat după publicarea bestsellerului De la idee la bani, Napoleon Hill face o mare destăinuire, spunând că a reuşit să-l convingă pe Diavol să-şi dezvăluie lucrarea. Ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi, daca sa credem ca Napoleon a „smuls”(si o sa intelegeti citind cartea de ce folosesc verbul a smulge) acest magnific interviu insusi Diavolului, sau este o plasmuire a imaginatiei sale, sau de ce nu ..o combinatie a celor doua ?! Aceasta minunata marturisire a Diavolului, te va forta sa-ti dai niste raspunsuri la cateva intrebari de referinta pentru viata ta  fizica dar si spirituala!

___________________________________________________________________

DETALII CONCURS :concurs personalitate autentica

  • Concursul se va desfasura in perioada 04.02-2013-17.02.2013, inlcusiv

CE TREBUIE SA FACI:

  • Scrie un articol la tine pe blog/site despre cum vezi tu existenta Diavolului in vietile noastre, iar la final de articol pune un link catre blogul meu si articolul in care vorbesc despre acest concurs ,   prin care sa ma ajuti sa-l facem cat mai cunoscut.

REGULI PARTICIPARE SI VALIDARE:

  • Castigatorul va fi validat, cu conditia sa fie inscrise in concurs minim 10 articole.
  • Nu vor fi validate articolele, ce nu contin link catre pagina mea de concurs, exceptie facand articolele ce vor fi postate  ca si comentarii, pe aceasta pagina.
  • Nu conteaza cate cuvinte detine articolul, principalul criteriu ce va determina castigatorul ( conform celor 50 de procente ce imi revin) va fi ideea descrisa.

CUM VA FI ALES CASTIGATORUL:

Imediat dupa incheierea perioadei de inscriere in concurs, voi scrie un articol, in care  voi face cunoscute toate articolele inscrise, prin link-uri cu trimitere la paginile fiecaruia.  Apoi timp de 3 sau 5 zile, voi aduna voturi pentru articolele respective, de la voi sau prieteni de-ai vostri. Voturile vor conta in procent de 50% , iar restul de 50% va fi opinia mea.

MENTIUNE: 

Este posibil sa fie doritori de a scrie un astfel de articol, dar sa nu detina un blog sau un site. Astfel, pentru a oferi si sansa unui cititor sa -si spuna parerea, permit scrierea de articole sub forma de comentarii la aceasta postare.

Acestea fiind scrise te invit sa participi si-ti doresc succes!

Autor: PersonalitateAutentica

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am realizat că neliniştea şi suferinţa mea emoţională, nu erau nimic altceva decât semnalul că merg împotriva convingerilor mele. Astăzi, ştiu că aceasta se numeşte … Autenticitate

21 de gânduri despre „CONCURS: castiga o carte fabuloasa ~Secretul libertatii. Diavolul pacalit~”

  1. Salutare dragii mei. Se pare ca au trecut cele 10 zile de prelungire dar tot nu s-a format numarul de articole necesare pentru a fi validat concursul.
    In aceasta situatie am doua optiuni, in calitate de initiator al concursului.
    a) fie nu validez concursul
    b) fie mai prelungesc termenul in care se mai pot publica articole.

    Si pentru ca apreciez implicarea celor de pana acum si-mi doresc ca, cartea sa ajunga la unul dintre voi o sa aleg a doua varianta.

    In consecinta, prelungesc perioada de inscriere la concurs pana pe data de 9 martie 2013.

  2. Completare articol in data de 16-02-2013:

    Deoarece pana la data de 16-02-2013 ora 20.35 sunt inscrise in concurs 7 articole si conform regulilor concursului, acesta ar fi validat in cazul in care exista minim 10 articole participante si pentru ca transparent si corect este ca fiecare participant sa aiba ocazia de a fi votat, propun sa prelungim perioada de inscriere si votare cu inca 10 zile, mai exact pana in data de 27-02-2013.

    Sper ca aceasta completare sa nu deranjeze niciun concurent.

    Inca odata , va doresc mult succes !

Lasă un comentariu